Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Markt – Wereldwijde industriële analyse, grootte, deel, groei, trends en voorspelling 2021-2026

http://fastserviceentree.nl

Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Markt Voorspelling 2021-2026 presenteren een historisch overzicht en een diepgaande studie over de huidige en aankomende markt van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) -industrie. Het rapport vertegenwoordigt een basisoverzicht van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) -marktomvang, marktaandeelvergelijking, marktdynamiek en concurrentsegment met een basisinvoering van fabrikanten, geografische regio’s, producttypen en toepassingen. Dit rapport geeft informatie over de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) -markttrends, kansen, groei, omzet, capaciteit, kostenstructuur en de analyse van belangrijke bestuurder.

COVID-19 kan de wereldeconomie van invloed op drie manieren: door rechtstreeks van invloed zijn productie en de vraag, door het creëren van supply chain en verstoring van de markt, en door de financiële gevolgen voor de bedrijven en de financiële markten.

Eindverslag zal de analyse van de impact van COVID-19 op deze sector toe te voegen.

Om te begrijpen hoe COVID-19 Impact wordt in dit verslag. Get Sample kopie van het rapport op @ www.360researchreports.com/enquiry/request-covid19/15061886

Korte beschrijving Over Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market:
Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) markt competitieve landschap vindt u informatie en data-informatie van de producent. Het rapport biedt een uitgebreide analyse en nauwkeurige statistische gegevens over de productiecapaciteit, de prijs, de omzet van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) door de speler voor de periode 2015-2020. Het biedt ook een gedetailleerde analyse wordt ondersteund door betrouwbare statistieken over de productie, de omzet (mondiaal en regionaal niveau) door de spelers voor de periode 2015-2020. Details Inbegrepen zijn onderneming beschrijving, belangrijke zaken, bedrijf de totale omzet en de productiecapaciteit, de prijs, de omzet gegenereerd in Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) het bedrijfsleven, de datum die in de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) markt, Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) product introductie, de recente ontwikkelingen, enz. In te voeren

Hier krijg je een voorbeeld PDF rapport @ www.360researchreports.com/enquiry/request-sample/15061886

Het onderzoek heeft betrekking op de huidige Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) marktomvang van de markt en de groei van tarieven op basis van 5-jaar records met bedrijf overzicht van Key spelers / Fabrikanten:
Lanxess
ExxonMobil
DowDuPont
SK Chemical
JSR/Kumho
Sumitomo
Lion Elastomers
MITSUI
PJSC Nizhnekamskneftekhim
SABIC
Eni (Polimeri Europa)
SSME
Jilin Xingyun Chemical

Omvang van de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Report:
Ethyleen-propyleen-dieenmonomeer (EPDM) is een high-density rubber die zeer duurzaam. EPDM heeft een aantal kenmerken die deze bijzonder geschikt voor pakkingen, elektrische isolatie en lamineren maken. EPDM kan worden afgewerkt met een zeer glad oppervlak. EPDM grote weerstand tegen schuurmiddelen, scheuren, oplosmiddelen en hoge temperaturen. EPDM heeft een uitstekende flexibiliteit bij hoge en lage temperaturen., In termen van volume, de productie van ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) was ongeveer 1481 K MT in 2017. En het is naar verwachting 1.909 K MT bereiken met 2024. Noord-Amerika is de domineren producent van ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM), de productie was 463 K MT in 2017, goed voor ongeveer 34,64% van het totale bedrag, gevolgd door Europa, met het aandeel van 20,89% productiemarkt. China heeft het hoogste productie groei van 69,82% ten opzichte van 2012 tot 2016. Met enorme ruimte voor groei in de Chinese markt bestaat, moet de kwaliteit en de technologie verder worden verbeterd. De industrie concentratie van EPDM is zeer hoog. Toonaangevende spelers in ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) industrie Lanxess, ExxonMobil, Dow en JSR / Kumho. Lanxess is de grootste fabrikant; het aandeel productie markt van 26% in 2017 de top vijf bezette ongeveer 72,88% productie aandeel van de markt in 2017. Automotive Industry goed voor de grootste markt met ongeveer 51,33% van de aandelen van de wereldwijde consumptie in 2017. Bovendien is het naar verwachting groeien met een CAGR van 6,24% ten opzichte van 2018 tot 2024. met meer dan 22,65% van de aandelen in het ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) markt, Building & Construction was de tweede grootste applicatie markt in 2017, en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 1,82 %, in termen van het verbruik volume, van 2018 tot 2024. Onder invloed van de grondstof, wedstrijden markt en economische omstandigheden, de prijs van ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) fluctueren van 2018 tot 2024. in de komende jaren, we voorspellen die prijs zal een uptrend te handhaven. Naarmate de concurrentie toeneemt, zullen de prijzen kloof tussen de verschillende merken gaan vernauwing.

Hier krijg je een voorbeeld kopie van het rapport @ www.360researchreports.com/enquiry/request-sample/15061886

Verslag verdere studies de status van ontwikkeling van de markt en de toekomstige Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market trend over de hele wereld. Ook is het splitst Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) markt Segmentatie per type en toepassingen om volledig en diep te onderzoeken en onthullen profiel markt en prospects.

Grote indelingen zijn als volgt:
Oplossingspolymerisatie Suspensiepolymerisatie

De belangrijkste toepassingen zijn als volgt:
Automotive Industry, Bouw & Constructie, draden en kabels, Anders ….

Geografisch gezien is dit verslag gesegmenteerd in een aantal belangrijke gebieden, met de verkoop, omzet, marktaandeel en groei van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) in deze regio’s, 2014-2024, die

1. Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada en Mexico)
2. Europa (Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Rusland en Turkije etc.)
3. Asia-Pacific (China, Japan, Korea, India, Australië, Indonesië, Thailand, de Filippijnen, Maleisië en Vietnam)
4. Zuid-Amerika (Brazilië, Argentinië, Colombia etc.)
5. Midden-Oosten en Afrika (Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Nigeria en Zuid-Afrika)

Hier krijg je een voorbeeld PDF rapport @ www.360researchreports.com/enquiry/request-sample/15061886

Dit Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Research / Analysis Report bevat antwoorden op uw volgende vragen

1. Welke Productie Technologie wordt gebruikt voor Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM)? Welke ontwikkelingen gaande zijn in die technologie? Welke trends zijn de oorzaak van deze ontwikkelingen?

2. Wie zijn de Global belangrijkste spelers in dit Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market? Wat zijn hun bedrijfsprofiel, hun product informatie en contactgegevens?

3. Wat was Global Market Status van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market? Wat was Capacity, Production Value, kosten en de winst van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market?

4. Wat is Current Market Status van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Industry? Wat is Market concurrentie in deze bedrijfstak, Both Company en Country Wise? Wat is Market Analysis van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market door het nemen van applicaties en Typen in overweging?

5. Wat zijn Projecties van Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Industry Gezien Capaciteit, productie en Production Value? Wat zullen de schatting van de kosten en winst? Wat zullen Marktaandeel, Supply en consumptie? Hoe zit het met Import en Export?

6. Wat is Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Chain Analysis door Upstream Grondstoffen en downstream-industrie?

7. Wat is de economische impact op de Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) industrie? Wat zijn globale macro-economische omgeving Analyse resultaten? Wat zijn globale macro-economische omgeving Development Trends?

8. Wat zijn Market Dynamics van Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market? Wat zijn Uitdagingen en kansen?

9. Wat moet er Entry Strategies, tegenmaatregelen om economische impact, en Marketing Channels voor Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) industrie?

Informeer meer en delen vragen of er vóór de aankoop van dit verslag op @ www.360researchreports.com/enquiry/pre-order-enquiry/15061886

Belangrijke punten uit Inhoudsopgave:

Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Research Report 2020-2026, op Fabrikanten, regio’s, soorten en toepassingen
1 Study Coverage
1.1 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Product
1.2 Segmenten belangrijke markt in deze studie
1.3 Key Fabrikanten Covered
1.4 Market op type
1.4.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Size Growth Rate op type
1.5 Market per toepassing
1.5.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Market Size Growth Rate per toepassing
1.6 Onderzoek Doelstellingen
1,7 jaar Beschouwd

2 Samenvatting
2.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production
2.1.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Revenue 2015-2026
2.1.2 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production 2015-2026
2.1.3 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Capaciteit 2015-2026
2.1.4 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Marketing Prijzen en Trends
2.2 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) groei (CAGR) 2020-2026
2.3 Analyse van Competitive Landscape
2.3.1 Fabrikanten Marktconcentratie Ratio (CR5 en HHI)
2.3.2 Key Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Fabrikanten
2.4 Drivers Market, trends en thema’s
2.5 Macroscopische Indicator
2.5.1 BBP voor grote regio’s
2.5.2 prijs van grondstoffen in dollars: Evolution

3 Market Size op Fabrikanten
3.1 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production op Fabrikanten
3.1.1 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production op Fabrikanten
3.1.2 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production Market Share op Fabrikanten
3.2 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Omzet per Manufacturers
3.2.1 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Omzet per Manufacturers (2015-2020)
3.2.2 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Revenue Share op Fabrikanten (2015-2020)
3.3 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Prijs op Fabrikanten
3.4 Fusies en Overnames, uitbreidingsplannen

4 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) De productie van Regio’s
4.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) De productie van de Regio’s
4.1.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production Market Share op de regios
4.1.2 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) marktaandeel in omzet op de regios
4.2 Verenigde Staten
4.2.1 Verenigde Staten Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production
4.2.2 Verenigde Staten Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Revenue
4.2.3 belangrijkste spelers in de Verenigde Staten
4.2.4 Verenigde Staten Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Import en Export
4.3 Europe
4.3.1 Europa Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production
4.3.2 Europa Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Revenue
4.3.3 belangrijkste spelers in Europa
4.3.4 Europa Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Import en Export
4.4 China
4.4.1 China Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production
4.4.2 China Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Revenue
4.4.3 belangrijkste spelers in China
4.4.4 China Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Import en Export
4.5 Japan
4.5.1 Japan Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Production
4.5.2 Japan Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Revenue
4.5.3 belangrijkste spelers in Japan
4.5.4 Japan Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Import en Export
4.6 Aangrenzende regio’s
4.6.1 Zuid-Korea
4.6.2 India
4.6.3 Zuidoost-Azië

Hier krijg je een voorbeeld PDF rapport @ www.360researchreports.com/enquiry/request-sample/15061886

5 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Verbruik op de regios
5.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Verbruik op de regios
5.1.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Verbruik op de regios
5.1.2 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik daalde het marktaandeel op de regios
5.2 Noord-Amerika
5.2.1 Noord-Amerika Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik per toepassing
5.2.2 Noord-Amerika Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Consumptie door Landen
5.2.3 Verenigde Staten
5.2.4 Canada
5.2.5 Mexico
5.3 Europe
5.3.1 Europa Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik per toepassing
5.3.2 Europa Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Consumptie door Landen
5.3.3 Duitsland
5.3.4 Frankrijk
5.3.5 UK
5.3.6 Italië
5.3.7 Rusland
5.4 Asia Pacific
5.4.1 Asia Pacific Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik per toepassing
5.4.2 Asia Pacific Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Consumptie door Landen
5.4.3 China
5.4.4 Japan
5.4.5 Zuid-Korea
5.4.6 India
5.4.7 Australië
5.4.8 Indonesië
5.4.9 Thailand
5.4.10 Maleisië
5.4.11 Filipijnen
5.4.12 Vietnam
5.5 Midden- en Zuid-Amerika
5.5.1 Midden- en Zuid-Amerika Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik per toepassing
5.5.2 Midden- en Zuid-Amerika Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Consumptie door Landen
5.5.3 Brazilië
5.6 Midden-Oosten en Afrika
5.6.1 Midden-Oosten en Afrika Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik per toepassing
5.6.2 Midden-Oosten en Afrika Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Consumptie door Landen
5.6.3 Turkije
5.6.4 GCC Countries
5.6.5 Egypte
5.6.6 Zuid-Afrika

6 Market Size op type
6.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Breakdown Dada op type
6.2 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Omzet per Type
6.3 Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Prijs op type

7 Market Size per toepassing
7.1 Overzicht
7.2 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) Breakdown Dada door Application
7.2.1 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik per toepassing
7.2.2 Global Ethyleen-propyleen-dieen monomeer (EPDM) verbruik daalde het marktaandeel van Application (2015-2020)

Wordt vervolgd ….

Hier krijg je een voorbeeld PDF rapport @ www.360researchreports.com/enquiry/request-sample/15061886

Over ons:
360 Research Reports is de geloofwaardige bron voor het verkrijgen van de markt rapporten die u zal voorzien van de lead uw zakelijke behoeften. Bij 360 Research Reports, is ons doel een platform te bieden voor vele top-notch marktonderzoeksbureaus wereldwijd om hun onderzoeksrapporten te publiceren, evenals het helpen van de beslissers in het vinden van het meest geschikt marktonderzoek oplossingen onder één dak. Ons doel is om de beste oplossing die overeenkomt met de exacte behoeften van de klant te bieden. Dit drijft ons om u te voorzien van aangepaste of gesyndiceerde onderzoeksrapporten.

Neem contact op:
Naam: Mr. Ajay Meer
E-mail: sales@360researchreports.com
Organisatie: 360 Research Reports
Telefoon: +44 20 3239 8187 / +14242530807