Meer resultaten voor kunstgras ten cate

kunstgras ten cate
Heracles laat keuze van gras niet afhangen van sponsor - FCUpdate.nl.
Het bedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgrasvelden, heeft volgens directeur Rob Toussaint niets te maken met de keuze van de Eredivisionist. We" hebben al meer dan 100 jaar een goede band met het bedrijf, maar Ten Cate verplicht ons niet om op kunstgras te spelen."
afvalcontainer
Ophef rond kunstgras hindert producent Ten Cate Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Maar toen was het kwaad voor Ten Cate al geschied. Bestuursvoorzitter Jan Albers ziet de krimp van de omzet van het kunstgras als een incident. In Nederland en een aantal landen speelde dit even, maar onderzoek toont aan dat ons kunstgras veilig is.
keyboost.nl
Kunstgras assortiment Van de Ven Kunstgras.
Royal Grass bestaat sinds 2003 en was één van de eerste kunstgras producenten. Door de jarenlange ervaring en doorontwikkelingen op het gebied van kunstgras in samenwerking met Ten Cate, ben je verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Royal Grass geeft dan ook garantie op verkleuring en UV-degradatie van de vezels tot 15 jaar in Nederland en België.
Onrust rond kunstgras zit TenCate dwars Financieel Telegraaf.nl.
Nieuws / Financieel. Premium Het beste van De Telegraaf. Onrust rond kunstgras zit TenCate dwars. 12 mei 2017 in FINANCIEEL. Kopieer naar clipboard. ALMELO ANP Onrust rond de vermeende gezondheidsrisico's' van kunstgrasvelden heeft producent TenCate afgelopen jaar geen goed gedaan.
Over kunstgras - HOMEGRASS.
Het kunstgras voldoet aan de Europese norm en is 100 lood en cadmiumvrij. Daarnaast heeft het garen een Diamant-, S-, C- of W-Shape, waardoor het gras nog sterker is. Home Grass Group kunstgras is officialy powered by Ten Cate. Home Grass kunstgras is powered by Ten Cate.
Arend Verschoor Kunstgras Kunstgras.
Het kunstgras blijft hierdoor beter overeind staan en bij intensief gebruik, komt de kunstgras vezel continu terug in een rechtopstaande houding. Het plat liggen van het kunstgras wordt hiermee dus tegengegaan. Home Grass kunstgras is powered by Ten Cate. TenCate ontwikkelt en produceert kunstgrasvezels en componenten.
De Ondernemer Wereldspeler TenCate groeit uit de kluiten.:
Het van oorsprong Twentse technologieconcern is een wereldwijde speler op het gebied van onder meer kunstgras, beschermende vezels voor legerkleding, vederlicht en ijzersterk composiet voor de vliegtuigindustrie en materialen voor versterking van dijken. Lees ook: Frank Spaan in directie van TenCate.
Is kunstgras geschikt voor particulier gebruik? - Royal Grass.
Kortom, er zijn talloze mogelijkheden te bedenken waar u Royal Grass kunstgras kunt gebruiken om uw tuin een luxe, sfeervolle, groene uitstraling te geven. Kunstgras van Royal Grass is van topkwaliteit. Het wordt gemaakt van hoogwaardige Ten Cate vezels en behoudt jaar na jaar zijn mooie natuurlijke kleur.

Contacteer ons