http://fastserviceentree.nl

Ons team

Tijl Schoemaker
Hoofdredacteur

Ik ben een journalist met meer dan 12 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in het schrijven over onderwerpen die te maken hebben met zaken, economie en politiek. Grondig, ijverig en meester van het geschreven woord. Met meer dan tien jaar ervaring in journalistiek en public relations, heb ik de vaardigheden en expertise om u te helpen uw verhaal te vertellen. Ik schrijf voor de kost - als ik geen les geef of onderzoek doe.

Twan Struvink
Editor

Ik ben een journalist. Ik schrijf over interessant nieuws, politiek en het laatste nieuws in de popcultuur. Ik onderzoek, ik rapporteer, ik doe podcasts en video-interviews. Ik ben een verslaggever met oog voor detail. Ik ben ook een reiziger met oog voor het vertellen van verhalen.

Flip Weemekamp
Auteur

Ik schrijf verhalen die zowel mooi als wreed zijn. Ik ben een bekroonde auteur, dichter en geleerde. Ik ben een bekroonde auteur van vijf romans en schrijf al meer dan 25 jaar over wat ons menselijk maakt. Ik schrijf om de wereld anders te zien.

Harrie Stam
Auteur

Ik ben freelance schrijver en expert op het gebied van journalistiek. Wil je weten wat ik van dit bedrijf of deze laatste trends in de culinaire wereld vind? Ik heb de primeur voor je. Ik schrijf over reizen, cultuur en eten van over de hele wereld.